Martinshof trouwringen

Bekijk alle trouwringen op onze nieuwe website RINGSSUITS.NL

Martinshof Trouwringen

 

Martinshof trouwringen
Martinshof trouwringen:
Martinshof trouwringen is al ruim 60 jaar de specialist op het gebied van trouwringen en is dan ook een begrip in deze markt. De kwaliteit en service van Martinshof trouwringen is in alle geledingen van het bedrijf prioriteit nr. 1. Zo heeft Martinshof een speciale afdeling met hoog gekwalificeerde goudsmeden. Het zetten van diamant is een echte specialiteit die de goudsmeden van Martinshof als geen ander beheersen. In eigen atelier besteden de diamantzetters alle aandacht en zorg aan jouw persoonlijke trouwring om het zo perfect mogelijk gestalte te geven. Ook als je een eigen idee of tekening hebt, kunnen de goudsmeden aan jouw wensen voldoen.

Diamant

Martinshof trouwringen: Met kennis van zaken en liefde voor het vak worden alle diamanten zorgvuldig geselecteerd volgens de internationale normen. De kwaliteit van de diamant is afhankelijk van de grootte, het slijpsel, de kleur en de zuiverheid.

Bij de aanschaf van een Martinshof sieraad met diamant wordt kwaliteit gewaarborgd, aangezien er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van diamanten met de beste kwaliteit.

Comfort

Martinshof trouwringen: Een trouwring is het enige sieraad dat je de rest van je leven, dag en nacht draagt. Dat betekent dat alle ringen in de Martinshof collectie duurzaam zijn en vooral comfortabel zitten. Het draagcomfort is afhankelijk van de breedte, de vorm, de afwerking en de binnenzijde.

De Classic Comfort line vormt het hart van de Martinshof collectie. Met deze stijlvolle serie ringen kun je oneindig variëren. In kleur: witgoud, geelgoud of roodgoud. In bewerking: glanzend, mat-geschuurd of mat-gezandstraald. Maar ook in dikte, breedte en profiel.

Collectie

Martinshof trouwringen: De brede collectie van Martinshof trouwringen bestaat uit klassieke, stijlvolle en moderne ringen. Bovendien besteedt Martinshof elk jaar veel aandacht aan de nieuwste trends, de collectie wordt zo uitgebreid met nieuwe modellen, van klassiek tot trendy. Hierdoor vind je altijd die ene, speciale ring die het beste aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

RingsSuits afspraak maken

Kijk voor een uitgebreide beschrijving en een overzicht van onze collectie trouwringen online op onze trouwringen specialisatie website RingsSuits.nl.
Let op! Wij tonen niet alle trouwringen op de website. Hiervoor ontvangen wij U graag in onze winkel.

Kijk HIER voor onze ringen collectie.