Desiree trouwringen

Albers Juwelier's nieuwe trouwringen website heet nu RINGSSUITS.NL

Desiree Trouwringen

Desiree trouwringen
Desiree trouwringen
: Desiree trouwringen maken al 50 jaar deel uit van de Nederlandse trouwringen markt. Wie kent de naam niet? De perfecte balans tussen prijs en kwaliteit hebben dit bekendste trouwringen merk groot gemaakt. De Desiree trouwringen collectie telt honderden modellen, ontworpen door een internationaal gezelschap van vooraanstaande ontwerpers. Van ingetogen klassiek tot uitgesproken eigentijds en alles daar tussenin. Desiree trouwringen laat je kiezen uit gladde of bewerkte ringen. In witgoud, geelgoud of roségoud. Of een verrassende combinatie daarvan. Glanzend of gematteerd. Met of zonder diamant, Breed of smal. Je kunt zelfs kiezen tussen en vlakke of bolle binnenkant. Dit lijkt een detail, maar het maakt beslist een verschil bij het dragen.

Desiree trouwringen: Zo vind je binnen de schitterende collectie van Desiree altijd precies de ringen die aansluiten bij jullie smaak en die perfect passen bij jullie relatie. Want zoals ieder mens uniek is, is ook elke relatie dat. En met de keuze van jullie ringen laat je zien hoe uniek die relatie is. Ringen van Desiree kies je voor een lang en gelukkig leven. Daarom zijn ze altijd voorzien van een officieel internationaal garantiecertificaat dat niet alleen het goudgehalte van 14 krt. garandeert, maar waarmee je ring ook levenslang kosteloos wordt hersteld of desnoods vervangen in het onwaarschijnlijkste geval van een materiaal- of fabricagefout.

Diamant

Desiree trouwringen: Het meest klassieke voorbeeld van de trouwring is de gladde ring. Maar ook gladde ringen zijner in tal van uitvoeringen, elk met hun specifieke eigenschappen. Bijvoorbeeld een gladde ring met diamant. Diamant is van oudsher het symbool van eeuwige liefde en trouw. Een trouwring met diamant is daarmee de meest persoonlijke uiting van een relatie met een heel eigen karakter.

Desiree trouwringen: Desiree trouwringen maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde diamanten van zeer hoge kwaliteit. De diamant zetters van Desiree verwerken die diamanten in tal van zettingen. Modern, klassiek, ingetogen of uitbundig.

RingsSuits afspraak maken

Kijk voor een uitgebreide beschrijving en een overzicht van onze collectie trouwringen online op onze trouwringen specialisatie website RingsSuits.nl.
Let op! Wij tonen niet alle trouwringen op de website. Hiervoor ontvangen wij U graag in onze winkel.

Kijk HIER voor onze online ringen collectie.