Colom Trouwringen

Colom trouwringen

Colom Trouwringen

Colom trouwringen: Je staat voor je keuzes. Geen concessies. Geen terughoudendheid. Je bent wie je bent. En dat straal je ook uit. Vindt jezelf terug in de nieuwe Colom trouwringen collectie. Durf te kiezen!

Colom trouwringen: Dit relatief jonge trouwringen merk op de Nederlandse markt brengt vernieuwing. Kenmerkende woorden als: gepassioneerd, expressief, karakteristiek, eigenzinnig zetten de Colom trouwringen op de kaart. No nonsens, strak in vormgeving en enigszins robuust in afwerking. Colom zet duidelijk in op het heden en spreekt een brede moderne doelgroep aan. Exclusiviteit van deze tijd in een modern jasje. Wie het past, trekt hem aan, levenslang !

Colom trouwringen: De trouwring collecties van Colom worden op selectieve distributie wijze binnen de trouwringen markt ingezet. Geen trouwringen merk dat je op iedere hoek van de straat vindt. Een collectie die op eigen zienswijze in de markt staat en zich richt tot het publiek waar het allemaal een “onsje” meer van mag zijn. De ringen binnen de collectie zijn zwaarder en breder uitgevoerd dan menig ander trouwringen merk. Uitgevoerd met of zonder diamant, in een glanzende of in een matte bewerking. Daarnaast zijn de ringen in iedere kleurcombinatie van de metalen uit te voeren, althans wanneer we spreken over edelmetaal.

Colom trouwringen: Het aandeel gouden trouwringen binnen de collectie voert de overhand. Dit edelmetaal is in verhouding het eenvoudigste smeedbaar tot allerlei creaties en heeft de hardheid om een leven lang de levensweg van de drager te volgen. Dit in tegenstelling tot het edelmetaal zilver. Een trouwring vervaardigd uit zilver is zeer draagbaar. Echter in verhouding tot goud is zilver velen malen zachter. Hierdoor zijn de aangebrachte bewerkingen van de trouwring niet slijtvast genoeg om de trouwring iedere dag te dragen zonder het vervagen van deze bewerkingen.

Colom Trouwringen gaan voor goud !

Albers Trouwringen afspraak maken

Kijk voor een uitgebreide beschrijving en een overzicht van onze collectie trouwringen online op onze trouwringen specialisatie website Albers Trouwringen.
Let op! Wij tonen niet alle trouwringen op de website. Hiervoor ontvangen wij U graag in onze winkel.

Kijk HIER voor onze online trouwringen collectie.