Christian Bauer Trouwringen

Christian Bauer trouwringen

Christian Bauer Trouwringen

Kijk HIER voor de collectie van Christian Bauer

CHRISTIAN BAUER TROUWRINGEN: Christian Bauer trouwringen is een van de bekendste trouwringfabrikanten ter wereld. Sinds 1880 hebben zij slechts een doel gesteld: de verlangens van geliefden een overeenkomstige uitdrukking te geven, hun hoop en dromen in een sieraad uit te laten monden, een sieraad dat enthousiast maakt en boeit, dat emoties opwekt en het vuur van de liefde levend houdt.

Christian Bauer trouwringen:

CHRISTIAN BAUER TROUWRINGEN: Trouwringen van Christian Bauer zijn een aanschaf voor het leven en een onvergelijkbaar, trots te tonen teken van het leven met z’n tweeën. De trouwjurk verdwijnt na haar grote optreden terug in de kast, de bloemenpracht van de trouwdag verwelkt, herinneringen verbleken, maar de trouwringen van Christian Bauer weerstaan de tijd en worden een deel van onze persoonlijkheid. Zij tonen de wereld een liefde, die het waardevolste verdient: een fantastisch stuk eeuwigheid uit edel goud of rein platina.

Christian Bauer trouwringen:

CHRISTIAN BAUER TROUWRINGEN: Bij Christian Bauer komen alleen de edelste grondstoffen in aanmerking. Perfectie en nauwkeurigheid, zelfs in het kleinste detail, zijn absoluut noodzakelijk. De trouwringen van Christian Bauer worden 100 % binnen de eigen trouwringen fabriek en atelier vervaardigd. Vanaf het begin van het productie proces tot en met het afleveren aan de eindgebruiker ligt de focus enkel en alleen op het behalen van de perfectie op de trouwringen.

Christian Bauer trouwringen:

CHRISTIAN BAUER TROUWRINGEN: Naast de intensieve begeleiding van het productieproces tot aan het afleveren aan de consument ondergaat een Christian Bauer verkooppunt een strenge selectie alvorens toetreding mogelijk is. Na toetreding ondergaat ieder verkooppunt een jaarlijkse interne opleiding om het predicaat “officieel dealer” te behalen en te mogen continueren. Niets wordt aan het toeval overgelaten wat kan leiden tot een directe of indirecte aanleiding richting de Christian Bauer trouwringen in negatieve zin.

Albers Juwelen is dan ook trots uitgeroepen te zijn tot Christian Bauer trouwringen dealer voor Breda en omstreken.

Albers Trouwringen afspraak maken

Kijk voor een uitgebreide beschrijving en een overzicht van onze collectie trouwringen online op onze trouwringen specialisatie website Albers Trouwringen.
Let op! Wij tonen niet alle trouwringen op de website. Hiervoor ontvangen wij U graag in onze winkel.

Bekijk meer Christian Bauer trouwringen online collectie naar www.christianbauer.nl