Retourneren

Sieraden retourneren

Sieraden retourneren. Wij doen er alles aan om de sieraden met de grootste zorg en aandacht bij u te krijgen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat de bestelling niet geheel naar verwachting is. In dat geval kunt u zonder problemen uw sieraad retourneren.

Sieraden retourneren – condities:

1)   Je hebt 30 dagen bedenktijd, na ontvangst van de verlovingsringen sieraad.

2)  De bedenktijd is op voorhand verlengbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

3)  Het retour sturen voor omruiling, graveren of retourneren is simpel.

4)  Liever het sieraad omruilen? Is je nieuwe keuze voorradig dan versturen wij deze direct. Anders overleggen wij met u de eventuele levertijd.

5)  Liever je geld terug? Na ontvangst van het retour pakket en controle, storten wij het bedrag binnen drie dagen op je rekening.

6)  Is er iets aan de hand met uw sieraad? Je hebt recht op garantie binnen een termijn van twee jaar en levenslang op fabricagefouten. Wij nemen na ontvangst van het retour pakket contact met je op. En nemen de vervolg procedure met je door.

 

Sieraden retourneren – Werkwijze:

Informeer ons uiterlijk binnen 30 dagen via mail (klik hier voor mail). Geef in deze mail duidelijk aan waarom het sieraad wordt teruggestuurd. (Maatverandering, gravering, omruiling, terugbetaling).

Vul het bij de ring ontvangen retour formulier volledig in. Voeg deze en een kopie van de factuur bij de retour zending. Gebruik hiervoor de doos die wij gestuurd hebben. Indien deze niet meer voorhanden is, mag u de ring ook in een andere doos verpakken. Gebruik hiervoor een degelijke doos inclusief goed verpakkingsmateriaal. Bijvoorbeeld “bubbelfolie”. Wij zijn niet aansprakelijk voor opgetreden schade tijdens transport van de retour zending.

Breng vervolgens het pakket naar een verzendpunt in de buurt. Zorg bij inlevering van het pakket voor een ‘track & trace’ code. Hiermee kan je het pakket in de verzendroute volgen. En dit is tevens je verzendbewijs en de verzendkosten zijn voor ons.

Zodra wij het pakket ontvangen, bevestigen wij dit via mail aan je.

LET OP ! Na het verstrijken van de afgesproken bedenktijd is retourneren niet meer mogelijk. De service en garantie op de ring blijft natuurlijk wel van toepassing.

 

Wanneer is retourneren NIET VAN TOEPASSING?

Wij streven ernaar om altijd alles zo goed mogelijk op te lossen. Klant tevreden, wij tevreden. Echter zijn er een aantal opties waarbij het één op één retourneren niet meer mogelijk is. Deze zijn:

  • Ten eerste: Je hebt een sieraad besteld, welke op eigen verzoek op maat is gemaakt.
  • Ten tweede: Je hebt een sieraad op voorhand laten graveren.
  • Als laatste: Het sieraad is gedragen en toont draagsporen.

Wanneer wij bovenstaande punten bij het retourneren constateren, dan worden kosten in rekening gebracht om het sieraad in nieuwstaat terug te brengen, mits mogelijk. Deze kosten worden in mindering gebracht op het te retourneren aankoopbedrag.

Op welke sites is retourverzending van toepassing?

Het retour zenden is van toepassing op de volgende websites;

Albers Juwelier.nl
Verlovingsring Kopen.nl

Albers Juwelier – Sieraden retourneren