Zoom Ring

Zoom ring sieraden

De Zoom Ring: Een juweel van een Armband,

Zoom Ring: Het grenst aan magie, een juweel dat zijn vorm en grote kan aanpassen. Draag hem vandaag aan uw ringvinger, morgen aan uw middelvinger en misschien in het weekend wel aan uw pols. Geniet van deze vrijheid als nooit te voor. Het lijkt een ring en het is een ring, maar tegelijkertijd is het een armband. Transformeer met slechts vier vingers in een simpele beweging en in enkele seconde de ZOOM ring naar een armband. Het is de ring die altijd past, U past. De ZOOM ring is vervaardigd in 18 krt. goud, gecombineerd met diamant en in verschillende uitvoeringen leverbaar. Leverbaar met en zonder briljant, in 18 krt. witgoud en roodgoud of in een combinatie hiervan.

Gebrueder Schaffrath: Wanneer U op de onderstaande link kijkt komt U terecht op de website van de firma Gebrueder Schaffrath. Deze firma is en stamt generaties uit een diamant familie. Hierdoor bent U verzekert van de beste diamanten gecombineerd met de mooiste kleuren. De gevoerde en zelf geproduceerde diamanten sieraden zijn van de hoogste makelij en worden gevoerd door een selectieve distributie aan juweliers binnen ieder land. Aangezien de achtergrond van de firma en familie diamant betreft, bent U de consument in de gelegenheid om de diamant te kiezen die U past. U bepaald de kwaliteit, de kleur, de slijpvorm welke U geleverd wilt hebben in uw juweel. Met deze vrijheid geniet U van de mogelijkheid tot het ideaal combineren van uw bestaande sieraden en de keuze die het best past met wat U op dat moment wilt uitgeven.

Zoom Sieraden: Kijk voor de Zoom sieraden en voor nog meer hoogstaande diamanten sieraden online, zoals het merk “Liberte” en “Vendetta” op de onderstaande link en verrijk uw kennis met de mogelijkheden binnen de heden ten daagse sieraden wereld. Het is een wereld zoals U deze nog nooit door uw ogen heeft gezien, althans tot vandaag. De liberte sieraden van Gebrueder Schaffrath maken het mogelijk !

Zoom sieraden online: Tot onze webshop gevuld is met afbeeldingen van o.a. Zoom sieraden verwijzen wij U naar de landelijk Zoom juwelen website. Hierop maakt U kennis met de laatste en belangrijkste series Zoom sieraden online. Kijk hier voor de diamanten zoom sieraden online: Klik op de volgende link voor het collectie overzicht of kijk op onderstaande video presentatie voor een eerste kennismaking met dit unieke, hoogwaardige sieraad dat altijd past, U past. De sieraden van ZOOM, ring of armband ?

Wist u dat Albers juwelen bij aanschaf van nieuwe sieraden in onze winkel, gegarandeerd de hoogste prijs voor uw oud goud teruggeeft ? Kijk voor meer informatie hierover op de volgende link.