Ole Lynggaard

Ole Lynggaard sieraden

Ole Lynggaard Sieraden, een klasse apart !

Ole lynggaard sieraden: Ole Lynggaard Copenhagen werd in 1963 opgericht door de goudsmid Ole Lynggaard.

De ervaring en inspiratie heeft zij naar haar studie opgedaan in Duitsland, Parijs, New York, San Francisco en Japan. Haar dochter Charlotte, tevens goudsmid en designer, net als haar vader begon in het bedrijf in 1992. Hun zoon Soren beklede in 2003 de management functie van het bedrijf en de man van Charlotte werd in 2006 commercieel directeur.

Ole Lynggaard sieraden: De ontwerpers Charlotte en Ole hebben hun eigen unieke stijl. Deze unieke stijl zorgt voor een extra dimensie binnen de collecties. Bijna alle sieraden worden in de studio te Copenhagen ontworpen en geproduceerd. Dit waarborgt de intensieve samenwerking tussen de verschillende afdelingen dat zich vertaald in de continue kwaliteit en design. De elegante, tijdloze juwelen van Ole Lynggaard Copenhagen worden gekoesterd en gedragen van generatie op generatie.

Dit familiebedrijf heeft een solide en goede reputatie opgebouwd in het luxe segment. Dit geldt niet enkel voor Scandinavië, maar ook voor veel andere landen in de wereld. In Nederland worden de sieraden van Ole Lynggaard op een selectieve wijze gedistribueerd bij vooraanstaande, maar vooral bij familiebedrijven getinte juweliers. Slechts een twintigtal juweliers worden binnen Nederland geselecteerd voor het voeren van dit exclusieve en innoverende juwelen huis.

Ole Lynggaard sieraden: Tot aan Zeeland aan de ene kant van Breda en tot aan Eindhoven aan de andere zijde is Albers juwelen geselecteerd tot het exclusief dealer schap. Wij zijn dan ook verheugd U in begin 2012, medio het eerste kwartaal U de Ole Lynggaard sieraden en juwelen collectie te kunnen tonen. Mocht U geinteresseerd zijn in de Ole Lynggaard sieraden dan kunt U dat via het contact formulier aan ons doorgeven. Wij berichten U vervolgens wanneer de collectie binnen is gekomen en nodigen U vervolgens uit om eens vrijblijvend kennis te komen maken met dit Scandinavisch pracht.

Tot onze webshop gevuld is met afbeeldingen van o.a. Ole Lynggaard sieraden verwijzen wij U naar de landelijk Ole Lynggaard website. Hierop maakt U kennis met de laatste en belangrijkste series Ole Lynggaard sieraden online. Klik op de volgende link voor Ole Lynggaard online:  Klik hier !