NOL sieraden

Nol sieraden

Nol Sieraden, vakmanschap gesmeed tot exclusiviteit.

Klik HIER voor de collectie !

Nol Sieraden: Nol sieraden zijn een klasse apart. Nol sieraden onderscheiden zich door hun eenvoud en strakke vormgeving. Maatwerk en kwaliteit zijn onlosmakelijk verbonden met de exclusiviteit van het sieraad. Nol sieraden worden met de hand in Nederland gesmeed en kunnen worden uitgevoerd in zilver en/of goud. Aangezien de sieraden met de hand worden vervaardigd, is ieder Nol sieraad altijd leverbaar. Zelfs wanneer sieraden niet meer in de huidige collectie zijn opgenomen waarborgt dit de continuiteit voor de consument. U kunt op ieder moment uw Nol juwelen uitbreiden naar aanleiding van eerder aangeschafte Nol sieraden. Elk ontwerp is tijdloos en wordt door kenners van zuiver handwerk bewonderd.

Nol sieraden: Jean Jacques Smeijsters is de ontwerper van deze unieke sieradenlijn. De liefde voor het ambacht en zijn trots en vakkennis voor het smeden, geven zijn sieraden hun specifieke karakter. De sieradenlijn draagt de merknaam NOL en is voorzien van het meesterteken van Jean Jacques. Gekwalificeerde edelsmeden zijn gemotiveerd bezig om met vakmanschap de ontwerpen hun definitieve vorm te geven. Een sieraad van NOL herken je aan zijn tijdloze eenvoud en strakke vormgeving. Vakmanschap is een feit.

Nol sieraden: Nol sieraden worden selectief bij geselecteerde verkooppunten verkocht. Voor de stad Breda heeft Albers juwelen dit exclusief recht vergaard. Wij hebben dan ook een gepassioneerde samenwerking met Nol sieraden en trachten U te voorzien in de laatste designs. Daarnaast zijn de meest succesvolle Nol sieraden voorradig, welke wij in complete set vormen U kunnen tonen. Mocht U naar een specifiek Nol sieraad op zoek zijn, welke niet voorradig is, dan vragen wij deze graag vrijblijvend voor U aan. Geen koopverplichting, enkel pracht in vakmanschap en kwaliteit dat wij U graag tonen.

Tot onze webshop gevuld is met afbeeldingen van o.a. Nol sieraden verwijzen wij U naar de landelijk Nol website. Hierop maakt U kennis met de laatste en belangrijkste series Nol sieraden online. Klik op de volgende link voor Nol sieraden online: www.nol-sieraden.nl

Of neem een kijkje achter de schermen. Hieronder vindt U een video presentatie, waarin Jan-Jacques een Nol sieraad met de hand vervaardigd.

Wist u dat Albers juwelen bij aanschaf van nieuwe sieraden in onze winkel, gegarandeerd de hoogste prijs voor uw oud goud teruggeeft ? Kijk voor meer informatie hierover op de volgende link.