Bron sieraden

Bron sieraden

De Bron sieraden collectie:

Bron ringen, Bron armbanden, Bron colliers-hangers, Bron oorknoppen-creolen en Bron hangers.

Klik HIER voor de collectie !

Bron sieraden & Bron juwelen.

Bron sieraden: Bron juwelen zijn een streling voor het oog. Of U nu op zoek bent naar Bron ringen, Bron armbanden, Bron colliers-hangers of Bron Oorknoppen-creolen, ieder sieraad is tot in de perfectie uitgevoerd. Heleen B R O N, oprichtster van B R O N sieraden heeft uitzonderlijk veel aandacht besteed aan de modellering van haar bron sieraden. Vandaar dat alle Bron juwelen perfect aansluiten op elkaar en zich verleidelijk laten combineren. Door het toevoegen van een enkel juweel of meerdere Bron sieraden verandert U het geheel tot de nieuwe gewenste look. Door de ruime keuze aan kleur edelstenen binnen de collectie kan er eindeloos gevarieerd worden. Met Bron sieraden bekend U kleur voor alle juwelen uit de natuur, de bron juwelen.

Bron sieraden: Al duizenden jaren maken mensen overal ter wereld van de mooiste materialen die onze aarde herbergt kleine luxe gebruiksvoorwerpen en juwelen. Wij, in onze moderne westerse samenleving, vormen hierop geen uitzondering. Nog steeds worden wij aangetrokken door de glans van goud, door de eeuwige schoonheid van edelstenen en de betoverende charme van parels.

Bron sieraden: De edelsteenkundigen van B R O N reizen de wereld af om de edelstenen en parels die in onze sieraden worden verwerkt stuk voor stuk te selecteren. Schoonheid is daarbij voor ons niet zonder meer hetzelfde als perfectie: juist een insluitsel, een oneffenheid of kleurverloop zien wij als een handtekening van de natuur, die mede de uitstraling van het sieraad kan bepalen.

Bron Sieraden: Een speciaal voor U gemaakt gouden sieraad is een kostbaar bezit, tijdloos en zeer persoonlijk.

Bron sieraden: Binnen onze collectie Bron ringen, Bron armbanden, Bron colliers en Bron oorknoppen-creolen zijn talloze variaties mogelijk in de kleur goud (geel- rosé- of witgoud), de kleursteen of parel en de combinatie hiervan. De werkwijze van B R O N maakt het mogelijk om rekening te houden met de individuele wensen van onze klanten. Dat het werken met natuurproducten ons hierbij af en toe een beperking oplegt nemen wij graag voor lief- geen enkele vorm van namaak kan in de schaduw staan van wat de natuur ons aan materialen te bieden heeft.

Bron sieraden: Tot onze webshop gevuld is met afbeeldingen van o.a. Bron sieraden verwijzen wij U naar de landelijke Bron website. Hierop maakt U kennis met de laatste en belangrijkste series uit de Bron sieraden online. Klik op de volgende link voor de B R O N online sieraden: www.bronsieraden.nl

Bron sieraden en oud goud: Wist u dat Albers juwelen bij aanschaf van nieuwe sieraden in onze winkel, gegarandeerd de hoogste prijs voor uw oud goud teruggeeft ? Kijk voor meer informatie hierover op de volgende link.