Over Albers Juwelier

Vanaf het moment dat de ouders van de huidige eigenaar William Albers in 1962 hun juwelierszaak begonnen, is Albers uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de Nederlandse juweliers branche.

Had het bedrijf in het begin een ‘breed georiënteerde collectie’, is in de loop der jaren Albers zich bewuster gaan bewegen naar het stijlvolle segment, waarbij specialisatie op het gebied van trouwringen en een aantal andere gerenommeerde sieraden merken als Bron en Lapponia de overhand zijn gaan nemen.

Het gevolg was een bedrijf met een selectieve en gerichte groep klanten, maar door deze specialisatie heeft Albers ‘een hoge kennis en ervaring in huis m.b.t. de aangeboden specialisaties’. Hierdoor wordt de klant naar volle tevredenheid en eisen geholpen, en hierin staat centraal dat de klant gezamenlijk met Albers Juwelier de sieraden uitzoeken of samenstellen die daadwerkelijk bij hun persoonlijkheid past.

William Albers, de huidige eigenaar van Albers Juwelier, heeft in 2011 besloten om de gevestigde locatie in de binnenstad van Breda te verlaten, en te verhuizen naar het zeer sfeervolle ‘Ginneken’ in Breda. De winkel in het Ginneken sluit beter aan bij het huidige concept en denkwijze van het bedrijf; ‘Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam, in combinatie met een hoge service’.

TROUWRINGEN 
Trouwringen (en ringen) zijn al sinds zeer lange tijd een hoofdpijler van Albers Juwelier, waarbij wij kunnen zeggen dat wij zeker qua assortiment en stijl, tot de beste trouwring specialisten behoren van Nederland. Wij zoeken hier niet naar de kwantiteit in trouwringen, maar in de zeer gebalanceerde trouwringen collectie welke wij de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd. Door onze zorgvuldig samengestelde collectie en jarenlange ervaring, zijn wij in staat om de klant naar alle eisen van deze tijd te informeren.
Wij werken vanuit het trouwringen concept onder de naam RINGSSUITS.NL

RINGEN
Tot de andere hoofdpijlers van Albers Juwelier behoren de ringen welke wij veelal online verkopen.

Service is uiteindelijk waar het bij Albers Juwelier allemaal om draait en U als klant staat centraal.
De combinatie van deze werkwijze online, en een fysieke winkel waar wij parate kennis en producten van hoge kwaliteit kunnen laten zien, heeft bij de klanten van Albers Juwelier geleid tot een zeer positieve ervaring. Daarnaast zijn wij continu bezig om dit te blijven perfectioneren.

De komende jaren worden gebruikt om verder uit te bouwen en het perfectioneren van de specialisaties, gecombineerd met het   continueren van onze expertise en service.

Wij heten u van harte welkom en staan voor vragen altijd ter beschikking.

Albers Juwelier