Oud Goud Breda

In Breda is uw Oud goud geld waard !

Bereken hier zelf uw waarde in GOUD of ZILVER

Klik hier om uw afspraak te maken

 

Oud goud Breda – oud goud Breda acties !

Oud goud Breda: Met kreten als “Goud koorts” & “Geef uw sieraden een tweede kans” houdt Albers Juwelier in Breda al jaren succesvol diverse oud goud acties. Klanten staan vaak versteld van de waarde dat men aan goud in huis heeft liggen! Albers Juwelier geeft U vandaar altijd de mogelijkheid tot het vrijblijvend en kosteloos taxeren van uw gouden en zilveren sieraden, munten en andere artikelen die u wilt inleveren.

Oud goud Breda inleveren – Wat kunt U aan oud goud inleveren ?  

Oud goud Breda: Onder oud goud vallen alle sieraden welke zijn vervaardigd uit goud, maar tevens gouden munten, gouden tanden en kiezen, gouden pennen en aanstekers, kortom alles dat vervaardigd is uit goud. De staat van de sieraden en waren zijn niet van belang. Het gaat enkel om het goud dat in de artikelen verwerkt zit en het gewicht hiervan. Het uiteindelijke goud gewicht dat U wilt inleveren wordt met U verrekend.

Oud goud Breda verkopen – Hoe gaat de oud goud verkoop in zijn werk?

Oud goud Breda: U levert uw oud goud en oud zilver bij ons in. De artikelen die U achterlaat worden in uw bijzijn gewogen en u ontvangt van de ingeleverde artikelen een bewijs. Op dit bewijs staat het aantal artikelen en het totaal bruto ingeleverde gewicht vermeld welke U bij ons achterlaat. Binnen twee a drie dagen ontvangt U van ons een specificatie van uw ingeleverde artikelen omgezet naar waarde. Wij specificeren voor U de diversen gehalten goud in combinatie met de bijbehorende gewichten. Hieruit worden de bedragen berekend die wij U of in contanten uitkeren of die U kunt besteden aan nieuwe sieraden. Eventuele gezette stenen van waarde in het goud worden door ons verwijderd en ontvangt U van ons retour.

Oud goud Breda inkopen – Direct oud goud inkopen tegen contant geld !

Oud goud Breda: Wilt U direct uw gouden en/of zilveren munten, baren of sieraden omzetten tegen contant geld ? Dat kan ! Wij betalen contant uit of schrijven het direct over op uw bank rekening, volgens uw voorkeur. Wel vragen wij voor grotere partijen eerst telefonisch hiervoor contact op te nemen, zodat wij ook het de contante uitbetaling kunnen waarborgen.

Oud goud Breda online – oud goud prijzen ?

Oud goud Breda: De goud en zilver waarde zijn gekoppeld aan dagprijzen. Vandaar dat wij op onze website geen prijzen kunnen vermelden, welke wij per gram teruggeven. Daarnaast is het afhankelijk van het goud- en zilvergehalte en het gewicht dat U wilt inleveren. Des te meer U inlevert des te hoger is de prijs per gram is die wij U uitbetalen. En daarin hebben wij in Breda een naam hoogte houden.

Oud goud Breda: Voor de actuele goud en zilver prijzen verwijzen U online naar: www.kitco.com

Voor uw oud goud Breda in contanten, ontvangt U de dagkoers minus een percentage voor het smelt verlies en smelt kosten, minus een percentage voor het koersrisico dat wij lopen in combinatie met een kleine afdracht voor de totale werkzaamheden.

Voor uw oud goud Breda tegen besteding, ontvangt U gegarandeerd de hoogste prijs voor uw ingeleverde oud goud. U ontvangt minimaal de huidige dagkoers voor uw ingeleverd oud goud zonder aftrek van enige kosten en smelt verlies.