Informatie

Vanaf het moment dat de ouders van de huidige eigenaar William Albers in 1962 hun juwelierszaak begonnen, is Albers uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de Nederlandse juweliers branche.
Had het bedrijf in het begin een ‘breed georiënteerde collectie’, is in de loop der jaren Albers zich bewuster gaan bewegen naar het stijlvolle segment, waarbij specialisatie op het gebied van trouwringen en een aantal andere gerenommeerde sieraden merken als Bron en Lapponia de overhand namen.
Het gevolg was een bedrijf met een selectieve en gerichte groep klanten, maar door deze specialisatie heeft Albers ‘een hoge kennis en ervaring in huis m.b.t. de aangeboden specialisaties’. Hierdoor wordt de klant naar volle tevredenheid en eisen geholpen, en hierin staat centraal dat de klant gezamenlijk met Albers Juwelier de sieraden uitzoeken of samenstellen die daadwerkelijk bij hun persoonlijkheid past.

Op 10 november 2011 heeft Albers Juwelier op de Ginnekenmarkt haar deuren geopend. Hiermee keert eigenaar William Albers terug naar zijn geboortestek, waar niet ver van de markt vandaan zijn ouders in 1962 hun eerste juwelierszaak opende. William wil zijn bedrijfsvoering laten aansluiten bij de mentaliteit van het Ginneken: gastvrij, vriendelijk en behulpzaam in combinatie met een hoge service.

U bent van harte welkom in onze winkel indien u dit wenst.
Albers Juwelier / Rings & Suits
Ginnekenmarkt 8
4835 JC Breda
Telefoonnummer; 076-737 0220

Reguliere openingstijden
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten deze tijden werken wij alleen op afspraak!!
Neem daarvoor even contact met ons op via ons contact formulier en dan plannen we samen een afspraak!