Groeibriljant Ring

Heeft u er wel eens aan gedacht om een groeibriljant ring aan te kopen?

Een ring welke is uitgerust met een diamant is niet alleen bijzonder mooi om naar te kijken, daarnaast kan ze ook erg interessant en zelfs een leuk spaarsysteem zijn. Er kan dus worden gesteld dat een diamant met ring financieel erg aantrekkelijk kan zijn. Een ring (of een ander sieraad) welke deel uitmaakt van het groeisysteem beschikt namelijk over de unieke eigenschap dat u ze kunt laten “groeien”. De officiële term die hiervoor wordt gebruikt is ‘groeibriljant’.

Heel wat zaken die we als mensen op een bepaald ogenblik aankopen staan er om bekend in waarde af te nemen. Het kan echter ook anders. Het is bijvoorbeeld best mogelijk dat het sieraad welke u heeft aangekocht door de jaren heen niet alleen haar oorspronkelijke aanschafwaarde zal behouden, maar zelfs meer waard wordt. Hierdoor bestaat de kans dat u de ring in kwestie op een zeker ogenblik kunt inwisselen voor een ring welke over een nog grotere en bovendien nog mooiere diamant beschikt. Bovendien zult u eveneens kunnen genieten van het fijne gevoel dat u een interessante investering heeft gedaan. Dit niet alleen omdat het sieraad waardevast is gebleken, maar ook omdat het dus mogelijks een bepaalde meerwaarde heeft weten te realiseren.

Tegelijkertijd met bovenstaande is het mogelijk om door middel van bereikbare stapjes te sparen voor een ring welke is uitgerust met een grotere diamant. Dacht u tot voor kort dat deze ring enkel en alleen was weggelegd voor de allerrijksten op deze planeet? Dan komt daar nu zeker en vast verandering in!

 

Verstandig omgaan met uw geld

Een zogenaamde groeibriljant is volgens velen dé manier om op een verstandige manier met uw geld om te gaan. Dat klopt ook. In eerste instantie koopt u immers een betaalbaar sieraad aan om vervolgens in stapjes te sparen voor een duurder exemplaar. Zo kunt u stelselmatig sparen voor dat ene sieraad waar u stiekem altijd al van heeft gedroomd. Uiteraard is het eveneens mogelijk om meteen een diamant sieraad aan te kopen welke beschikt over een grote diamant. Wij begrijpen echter als geen ander dat niet iedereen zomaar over de mogelijkheid beschikt om in één keer zoveel geld uit te geven.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aankopen van een groeibriljant is het mogelijk om deze bij ons aan te kopen. Dit kan zowel in onze winkel als online. Wij bieden u op dit vlak de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan:

Wilt u graag een overzicht hebben van al onze groeibriljant ringen? Dan klikt u daarvoor hier.

 

Groeibriljant ringen – uitleg

Veel mensen stellen zich in de praktijk nu wellicht de vraag wat een groeibriljant nu precies inhoudt. Wel dat is eigenlijk vrij eenvoudig. Door het uitvoeren van een bijbetaling is het mogelijk om de bestaande briljant te vervangen door een groter exemplaar. Afhankelijk van het model is het zelfs mogelijk om het aantal briljanten te laten groeien. Dit is bijvoorbeeld interessant op het ogenblik dat u niet in één keer een groot geldbedrag wenst uit te geven. Op deze manier kunt u stapsgewijs naar uw ultieme ring toegroeien.

In eerste instantie koopt u een ring welke deel uitmaakt van ons groeisysteem. Vervolgens is het mogelijk om de briljant van deze ring op een later tijdstip te laten groeien. Bovendien is het voor het realiseren van een bepaalde groei ook mogelijk om te kijken in de richting van een ander model. In de praktijk is het steeds zo dat u kiest voor een groeisysteem waar u landelijk mee terecht kunt. Dat is natuurlijk erg handig wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om naar een andere stad te verhuizen. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er hier enkele spelregels aan verbonden zijn. Het gaat hierbij onder meer om een minimale groei van 50 procent per keer. Er wordt hierbij uiteraard rekening gehouden met de aankoopwaarde en dus niet met het gewicht waar de briljant over beschikt.

Bovenstaande is wellicht de belangrijkste spelregel waardoor ze het apart vermelden waard is. De overige spelregels zijn te raadplegen onder de rubriek ‘voorwaarden’.

We geven u tenslotte ook nog een duidelijk voorbeeld mee met betrekking tot het traject dat kan worden doorlopen met behulp van een groeibriljant ring. Stel bijvoorbeeld, u koopt een ring met een waarde van 500 euro. Na ongeveer een jaar wilt u graag de briljant laten groeien. De actuele prijs van diezelfde ring is op dat ogenblik 550 euro. Dit betekent dat u op dat ogenblik dit bedrag uitbetaald kunt krijgen voor de ring in kwestie. Hiervan dient u minstens de helft te laten groeien. Dit zorgt er voor dat er een minimale bijbetaling is vereist van 275 euro. Dit uiteraard geheel afhankelijk van de keuze die u maakt. Bij de volgende groei wordt precies dezelfde berekeningswijze gehanteerd.

 

Groeibriljant ringen – Voorwaarden

Vindt er binnen de termijn van twee jaar een inruil plaats? Dan zal de actuele catalogusprijs van de ring terug worden betaald. Op het ogenblik dat de inruil plaatsvindt na een periode van twee jaar zal er tien procent van de actuele catalogusprijs in mindering worden gebracht. De merken die ingeruild kunnen worden zijn niet van de minste. Het gaat hierbij om onder meer:

  • Diamonde;
  • R&C;
  • Rensini;

Hiervoor geldt dat er 25 procent in mindering wordt gebracht op de actuele cataloguswaarde. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de ring voorzien moet zijn van niet alleen de aankoopnota, maar ook van een volledig ingevuld certificaat.

Voor de Alliance ringen geldt dat er van briljant grote gegroeid kan worden. Dit mits dit binnen de termijn van twee jaar gebeurt en er sprake is van een minimale groei van 100 procent. Briljanten evenals andere edelstenen kunnen niet worden ingeruild wanneer er sprake is van beschadigingen. Deze zullen dan ook in mindering worden gebracht op de inruilprijs.

Bovenstaande kan in de praktijk eigenlijk ongelimiteerd gebeuren. Dit zorgt er voor dat u zo stap voor stap kunt groeien richting een steeds groter wordende diamant. Dit zonder u daarvoor in één klap een gigantische investering moet gaan doen. Albers Juwelier maakt het op deze manier voor haar klanten mogelijk om telkens weer, tegen een zeer voordelige prijs, een nieuwe ring of een ander sieraad aan te kopen.

Bovenstaande maakt in ieder geval duidelijk dat het systeem met de groeibriljant ring of sieraad een bijzonder aantrekkelijk systeem is welke het mogelijk maakt om op een rustige manier en stap voor stap uw droomsieraad aan te kunnen kopen. Bent u ook geïnteresseerd in groeibriljant ringen? Zoek dan niet verder en neem snel contact met ons op voor meer informatie! Zo beschikt ook u mogelijks binnenkort over een prachtige groeibriljant ring!